Malý princ - Studio DVA divadlo

Malý princ - Studio DVA divadlo

Hudební projekt na motivy jednoho z nejznámějších příběhů moderní světové literatury.

MALÝ PRINC – Studio DVA divadlo

Divadelní hra v rámci Divadelního předplatného podzim 2019 Kulturního domu Veselí nad Lužnicí. Od 6.5. do 17.6.2019 probíhá prodej předplatného (cena předplatného: 790 Kč), od 20.6.2019 budou v prodeji vstupenky na jednotlivá divadelní představení (cena vstupenky na toto představení: 450 Kč).

Představení pro všechny, kteří jsou ochotni zapojit svoji fantazii. Hudební projekt na motivy jednoho z nejznámějších příběhů moderní světové literatury. V titulní a jediné roli originálního zpracování se představí Jan Cina.

Slova divadelního kritika mluví za vše: „Skvěle postavená scéna, nápadité a efektní využití projekcí, her se světly a stíny a k tomu naprosto podmanivá hudba s krásnými písněmi, které to celé úžasně dotvářejí. Jan Cina předvádí famózní výkon a Malý princ díky němu ožívá před vašima očima. Jste jednoduše pohlceni a naplno vtaženi do tohoto magického příběhu. Nenechte si ujít tento jedinečný divadelní zážitek.“

Hrají: Jan Cina. Na motivy knihy Antoina De Saint-Exupéryho. Symfonická hudba a texty písní: Kryštof Marek, scénář: Šimon Caban ve spolupráci s Darinou Abrahámovou, režie: Šimon Caban. Představení je vhodné i pro děti od 10let. Délka představení: 1 hodina 20 minut bez přestávky.

Délka akce: 80 minut
Rok výroby: 2018

Informace o akci a jejím konání