Housle

Housle

Vstupenky s datem 16.04.2020 zůstávají v platnosti. Upozorňujeme návštěvníky, že vzhledem k současným koronavirovým opatřením je povinnost při akcích nad 100 lidí mít roušku ve vnitřních prostorách kulturního domu.

Upozorňujeme návštěvníky, že vzhledem k současným koronavirovým opatřením je povinnost při akcích nad 100 lidí mít roušku ve vnitřních prostorách kulturního domu.

HOUSLE – Divadlo Ungelt

Zlodějíčkovské komediální drama. Dva rozdílní bratři se protloukali newyorskými ulicemi na hraně zákona a jediné místo, kde se cítí dobře je v dílně starého krejčího Giovanniho. Navštěvovali ho ještě v dobách, kdy byli dětmi a kdy jejich matka žila. Když se z nich vinou tragických okolností (které na konci příběhu sehrají zásadní roli) stanou sirotci, Giovanni jim nahradil oba rodiče. Hra začíná ve chvíli, kdy mladší bratr Terry najde v taxíku stradivárky v hodnotě čtyř miliónů dolarů. Naděje na lepší život převrátí vzhůru nohama životy všech tří postav a ony začnou řešit, jak se k této nečekané situaci postavit.

Hrají: Milan Hein, Jiří Langmajer a Pavel Liška. Autor: Dan McCormick, režie: Ladislav Smoček, česká premiéra: prosinec 2019.

Délka akce: 120 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 17. září 2020

Informace o akci a jejím konání