Světový den obezity - Stop obezitě

Světový den obezity - Stop obezitě

Konzultace plánovaná na 3. 3. 2020 je z důvodu nemoci lektorky zrušena. Nový termín sdělíme co nejdříve. Omlouváme se za komplikace.

Světový den obezity na Táborsku nemine ani Veselí nad Lužnicí

Světový den obezity není oslava, ale vztyčený prst. Obezitou trpí více než 2 miliardy lidí po celém světě. Každý druhý dospělý a každé páté dítě trpí nadváhou nebo obezitou a vyhlídky do budoucna nevypadají růžově. Odborníci společnosti STOB (STop OBbezitě) a pacientské organizace STOBklub zvou zájemce v rámci Světového dne obezity na akce, které vám mohou pomoci nastartovat změnu životního stylu. V mnoha městech České republiky můžete v týdnu od 2. do 6. 3. za pomoci odborníků změřit množství tuku, a také odhalit zlozvyky, které se podílejí na kilech navíc právě u vás.

Přehled všech aktivit naleznete na https://www.stob.cz/cs/svetovy-den-obezity-2020

Ve Veselí nad Lužnicí se bude akce konat v kulturním domě v úterý 3. března 2020 od 15 do 18 hodin v salonku ve 2. patře (vstup zadním vchodem). V případě zájmu je třeba se objednat předem na tel. čísle lektorky STOBU Mgr. Lenky Štěchové 777 146 796 ve všedních dnech od 14:00 do 19:00 hodin nebo na adrese: lstechova@seznam.cz

Délka akce: 180 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 3. březen 2020

Galerie

Informace o akci a jejím konání