Snoubení sýrů s čajem

Snoubení sýrů s čajem

V novém tématickém večeru vás o snoubení sýrů s čajem přesvědčí Jiří Kopáček, přední sýrařský odborník, společně s čajovými mistry ze společnosti Good Tea.

Pátek 27. ledna

SNOUBENÍ SÝRŮ S ČAJEM

Zdá se vám snad tato kombinace podivná? Myslíte si, že je čaj spíše nápojem do chladného počasí nebo pro ty, kteří nepijí kávu? A představa, že společně vychutnáte sýr a čaj, vám zní nenormálně? Tak to se tedy mýlíte! V novém tématickém večeru vás o opaku přesvědčí Jiří Kopáček, přední sýrařský odborník, tentokrát společně s čajovými mistry ze společnosti Good Tea. Ochutnáte vzácné a speciální čajové odrůdy dovezené z Číny, při jejich popíjení zažijete a poznáte smysl čínského i japonského čajového obřadu a chutě a vůně připravovaných čajů sladíte opět s vybranými evropskými sýry. Přesvědčíte se, že sýry a čaj mají mnoho společného. Oba jsou extrémně všestranné a přicházejí v bezpočtu druhů a variant a společně dokáží vytvořit zcela nové dimenze a opravdová gurmánská potěšení.

Víceúčelový sál KD od 18 hodin, vstupné: 500 Kč, nutná předchozí rezervace, vstupenky nelze zakoupit přes internetový systém.

Délka akce: 180 minut
Rok výroby: 2023

Galerie

Informace o akci a jejím konání