Podzimní divadelní sezóna 2020

PODZIMNÍ DIVADELNÍ SEZÓNA 2020

Vzhledem k tomu, že jsme dvě divadelní představení z Jarního předplatného 2020 (Housle a Civilizace) přesunuli na podzim, nebude tentokrát Podzimní divadelní předplatné 2020. Připravili jsme pro Vás pouze jedno divadelní představení s důvěrné známým názvem a se známými českými herci a věříme, že Vás tento titul osloví. Předplatitelům budeme rezervovat jejich místa do 26. června, prodej pro ostatní zájemce bude probíhat po tomto datu.

 

Neděle 18. října

VESELÉ VELIKONOCE – Pantheon production 

„Nenapravitelný rošťák, profesionál i zvíře chystá bezva fintu.“ Řekne-li se kultovní francouzská komedie, nemůže ve výčtu chybět titul Veselé Velikonoce. Slavná divadelní hra, která získala svou proslulost i díky filmovému zpracování, ve kterém exceluje Jean-Paul Belmondo. Věčný příběh nenapravitelného sukničkáře Stéphana, který tajně podvádí svou manželku Sophii. Ta ho jednou přistihne ve společnosti půvabné dívky. Stéphan ji bez váhání představí jako svou dceru. V té chvíli začne série zamotávání se do vlastních lží, skrývání a nečekaných překvapení. Sophie cosi o svém manželovi tuší a chce za každou cenu vědět pravdu, aby ho potrestala. Veselé Velikonoce jsou skvostnou situační komedií, která vychází z nejlepších tradic slapstickových komedií a grotesky. Jedná se o českou divadelní premiéru.

Hrají: Martin Hofmann, Michaela Badinková, Eliška Hanušová, Monika Zoubková, Jelena Juklová, Jiří Wohanka a Filip Cíl, autor: Jean Poiret, režie: Miroslav Hanuš. 

Velký sál KD od 19:30 hodin, vstupné: 490 Kč.

Galerie