Divadelní předplatné podzim 2023

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ PODZIM 2023

Cena předplatného je 1.080 Kč. Začátky představení jsou vždy v 19 hodin ve velkém sále kulturního domu. Prosíme stávající i nové předplatitele, aby si své předplatenky rezervovali a zaplatili od 01.06.2023 do 31.07.2023. Předplatné lze objednat a zakoupit pouze v kanceláři KD nebo po tel. domluvě. Vstupenky na jednotlivá představení je možné zakoupit i on-line.

 

Úterý 10. října

S LÁSKOU MARY – STAGEARTCZ a Divadlo Bolka Polívky

Hořká komedie v hlavní roli s Veronikou Žilkovou o tom, že životu se má jít naproti. Americký jih, čtyři kamarádky a každotýdenní partička bridže. Co se ale stane, když jedna z nich náhle zemře? Děvčata si půjčí popel zemřelé kamarádky Mary z pohřebního ústavu na poslední společnou karetní hru, na kterou jim Mary posmrtně pošle pozoruhodný dárek.

Hrají: Connie – Veronika Žilková, Leona – Eva Novotná/Gabriela Štefanová, Millie – Hana Halberstadt, Rachel – Elen Trčková/Simona Rejdová a policista Bobby – Ondřej Dvořák. Předloha: Exit Laughing amerického herce, dramatika a scénáristy Paula Elliota. Projekt vznikl v koprodukci s Divadlem Bolka Polívky v Brně. Režie: Petr Halberstadt.

Vstupné mimo předplatné: 440 Kč.

 

Neděle 12. listopadu

DOBRÝ, DOBRÝ – Divadlo Kapota Tábor

Když se sejde rodina, zavládne klid a pohoda… Nebo je to snad u Vás jinak? Ke společnému obědu se schází běžná česká rodinka: dědeček a babička, tatínek, maminka a tři dcery. Můžeme se postupně seznamovat s jednotlivými povahami i chováním členů rodiny. A také souseda. Jsou však tyto povahy skutečné? Nemůžou se třeba nějak změnit? Na to vše nám odpoví nová komedie Divadla Kapota Tábor, pro které hru napsal Martin Jurajda.

Hrají: Luboš – Dušan Ingr, Květa – Hana Hořejšová, Marcel – Dušan Běhounek, Eliška – Monika Kubová,

Iva – Natálie Viktorová, Nikola – Adéla Kubová, Agáta – Eliška Paušová a Miloš – Martin Beran.

Vstupné mimo předplatné: 120 Kč.

 

Úterý 5. prosince

VŠECHNY BÁJEČNÝ VĚCI – Divadlo Ungelt

Seznam všeho, pro co stojí za to žít. Napíšete ho s námi? Monodrama Richarda Krajča v režii Karin Krajčo Babinské, které věří v lepší svět. Novinka Divadla Ungelt, která je všude beznadějně vyprodaná. Nemusíte pochybovat o tom, že to, co předvede Richard Krajčo jste ještě nikdy neviděli.

Monodrama Všechny báječný věci má k bujarému smíchu daleko, v optimismu ale vyniká. Jeho aktér se v dětství rozhodne, že pro svou maminku napíše seznam všech báječných věcí, které ho (a tedy i nás) na tomto světě obklopují. Předlohu napsali slavný britský dramatik Duncan Macmillan a britský komik a herec Jonny Donahoe a hra okamžitě po premiéře na divadelním festivalu v Edinburghu dobyla svět.

Hraje: Richard Krajčo. Režie: Karin Krajčo Babinská.

Vstupné mimo předplatné: 690 Kč.

Galerie

S láskou Mary - STAGEARTCZ a Divadlo Bolka Polívky

Úterý 10. října S LÁSKOU MARY – STAGEARTCZ a Divadlo Bolka Polívky Hořká komedie v hlavní roli s Veronikou Žilkovou o tom, že životu se má jít naproti. Americký jih, čtyři kamarádky a každotýdenní partička bridže. Co se ale stane, když jedna z nich náhle zemře? Děvčata si půjčí popel zemřelé kamarádky Mary z pohřebního ústavu na poslední společnou karetní hru, na kterou jim Mary posmrtně pošle pozoruhodný dárek. Hrají: Connie – Veronika Žilková, Leona – Eva Novotná/Gabriela Štefanová, Millie – Hana Halberstadt, Rachel – Elen Trčková/Simona Rejdová a policista Bobby – Ondřej Dvořák. Předloha: Exit Laughing amerického herce, dramatika a scénáristy Paula Elliota. Projekt vznikl v koprodukci s Divadlem Bolka Polívky v Brně. Režie: Petr Halberstadt. Velký sál KD od 19 hodin. Vstupné mimo předplatné: 440 Kč.

Dobrý Dobrý - Divadlo Kapota Tábor

Neděle 12. listopadu DOBRÝ, DOBRÝ – Divadlo Kapota Tábor Když se sejde rodina, zavládne klid a pohoda… Nebo je to snad u Vás jinak? Ke společnému obědu se schází běžná česká rodinka: dědeček a babička, tatínek, maminka a tři dcery. Můžeme se postupně seznamovat s jednotlivými povahami i chováním členů rodiny. A také souseda. Jsou však tyto povahy skutečné? Nemůžou se třeba nějak změnit? Na to vše nám odpoví nová komedie Divadla Kapota Tábor, pro které hru napsal Martin Jurajda. Hrají: Luboš – Dušan Ingr, Květa – Hana Hořejšová, Marcel – Dušan Běhounek, Eliška – Monika Kubová, Iva – Natálie Viktorová, Nikola – Adéla Kubová, Agáta – Eliška Paušová a Miloš – Martin Beran. Velký sál KD od 19 hodin. Vstupné mimo předplatné: 120 Kč.

Všechny báječný věci - Divadlo Ungelt

Úterý 5. prosince VŠECHNY BÁJEČNÝ VĚCI – Divadlo Ungelt Seznam všeho, pro co stojí za to žít. Napíšete ho s námi? Monodrama Richarda Krajča v režii Karin Krajčo Babinské, které věří v lepší svět. Novinka Divadla Ungelt, která je všude beznadějně vyprodaná. Nemusíte pochybovat o tom, že to, co předvede Richard Krajčo jste ještě nikdy neviděli. Monodrama Všechny báječný věci má k bujarému smíchu daleko, v optimismu ale vyniká. Jeho aktér se v dětství rozhodne, že pro svou maminku napíše seznam všech báječných věcí, které ho (a tedy i nás) na tomto světě obklopují. Předlohu napsali slavný britský dramatik Duncan Macmillan a britský komik a herec Jonny Donahoe a hra okamžitě po premiéře na divadelním festivalu v Edinburghu dobyla svět. Hraje: Richard Krajčo. Režie: Karin Krajčo Babinská. Velký sál KD od 19 hodin. Vstupné mimo předplatné: 690 Kč.