Kino na kolečkách - 3Bobule - za účasti herců!

Kino na kolečkách - 3Bobule - za účasti herců!

Za účasti herců Šimona Klacla (ve filmu Jožka, syn Kryštofa Hádka a Terezy Ramby) a Boba Klacla (herce a otce Šimona, který ve 3Bobulích také hraje). Přijďte oba herce vyzpovídat, poslechnout si zajímavé historky z natáčení a společně poté zhlédnout film

Projekce letního kina pod širým nebem. Vstupenky, které zakoupíte v předprodeji v KD Veselí n. L. si večer před promítáním na místě vyměníte za identifikační náramek.

Pátek 21. srpna – KINO NA KOLEČKÁCH - 3Bobule

Projekce letního kina pod širým nebem v parku za KD, v případě nepříznivého počasí se projekce uskuteční ve velkém sále kulturního domu. Předprodej vstupenek on-line.

Začátek promítání po setmění, přibližně ve 20:45 hodin.

3Bobule

Česká komedie. Po mnoha sklizních… Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)…

Hrají: Tereza Ramba, Kryštof Hádek, Lukáš Langmajer, Marián Roden, Miroslav Táborský, Braňo Deák, Michal Isteník, Radim Novák, Lumíra Přichystalová, Šimon Klacl, Anna Krejčířová, Prokop Zach, Tomáš Měcháček, Karel Roden a další. Režie: Martin Kopp, stopáž: 100 minut.

Délka akce: 100 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 21. srpen 2020

Galerie

Informace o akci a jejím konání