Zájezd na Otáčivé hlediště do Týna nad Vltavou - Rozmarné léto

Zájezd na Otáčivé hlediště do Týna nad Vltavou - Rozmarné léto

Letošní premiéra DS Vltavan. Komedie o lásce a žárlivosti, pozdním vzplanutí i brzkém vystřízlivění, o přátelství, a především o tom, jak je krásné býti kadeřavým.

ZÁJEZD NA OTÁČIVÉ HLEDIŠTĚ DO TÝNA NAD VLTAVOU

Pátek 22. července

ROZMARNÉ LÉTO

Letošní premiéra DS Vltavan. “Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným…” Komedie o lásce a žárlivosti, pozdním vzplanutí i brzkém vystřízlivění, o přátelství, a především o tom, jak je krásné býti kadeřavým. V červenci se Otáčivé hlediště v Týně nad Vltavou promění na říční lázně Antonína Důry, kde se s přáteli pravidelně zabývá smyslem existence, krásou a věrností žen a nepostižitelností rozmarů letního počasí. Do těchto vcelku nezajímavých dní však dorazí potulný kouzelník Arnoštek se svou půvabnou schovankou Annou. Jak moc způsobí tato netradiční návštěva rozruch mezi třemi postaršími pány a Důrovo přešlou manželkou Kateřinou? V Týně nad Vltavou se můžete přesvědčit, že literárnímu příběhu svědčí nejen filmové plátno, ale i divadelní jeviště. Neboť řečeno s Vladislavem Vančurou: „Míra dálky je toulka, míra hojnosti je hlad a hra předchází před činy.“ Autor: Vladislav Vančura, režie: Ivan Sýkora.

Cena vstupenky včetně dopravy: 430 Kč. Odjezd z autobusové zastávky od Hotelu Lucia ve 20:00 hodin, začátek představení ve 21:30 hodin.

Délka akce: 210 minut
Rok výroby: 2022

Galerie

Informace o akci a jejím konání