Housle jako malované - vernisáž výstavy

Housle jako malované - vernisáž výstavy

Vernisáž vánoční prodejní výstavy obrazů Jany Divišové z Prahy. Maluje na houslové desky, zabývá se olejomalbou na plátno (dle inspirace i motivy na přání) a kresbou portrétů.

HOUSLE JAKO MALOVANÉ

Vernisáž vánoční prodejní výstavy obrazů Jany Divišové z Prahy. Jak o sobě sama říká, je malířka poetických obrazů s úsměvem a motivy čerpá hlavně v přírodě. Maluje na houslové desky, zabývá se olejomalbou na plátno (dle inspirace i motivy na přání) a kresbou portrétů. Vše bude na výstavě zastoupeno, ale právě obrazy na houslových deskách budou tvořit hlavní část výstavy. Malířčina díla bychom našli ve sbírkách u nás i po celém světě např. v Itálii, Švýcarsku, Kanadě, Francii, Slovensku, USA. Přijďte si prohlédnout či zakoupit netradičně kouzelné obrazy na houslových deskách nebo na plátně či si nechat namalovat portrét, přineste na vernisáž svou fotografii ve větším formátu a v dobré kvalitě a po skončení výstavy si budete moci svůj portrét vyzvednout.

Výstavní místnost KD od 16 hodin. Výstava poté potrvá do 25. ledna 2024 a otevřeno bude každý čtvrtek od 13 do 17 hodin nebo po předchozí telefonické domluvě i v jiný den a čas. Vstupné: 20 Kč.

Délka akce: 120 minut
Rok výroby: 2023

Galerie

Informace o akci a jejím konání