Jarní divadelní sezóna 2021

JARNÍ DIVADELNÍ SEZÓNA 2021

 

Na jarní divadelní sezónu 2021 plánujeme dvě přesunutá divadelní představení. Ovšem vzhledem ke stále trvající pandemii koronaviru si nejsme jisti, zda se budou moci divadelní představení uskutečnit. Prosíme sledujte naše webové stránky, kde se dozvíte aktuální informace.

Veselé Velikonoce od společnosti Pantheon production by měly být odehrány 1. 4. 2021 od 19:30 hodin. Ve filmovém zpracování kultovní francouzské komedie Veselé Velikonoce exceluje Jean-Paul Belmondo. Přijďte se podívat, jak je dílo ztvárněno na českých divadelních prknech v hlavní roli s Martinem Hofmannem.

Místo divadelního představení Civilizace od táborského Divadla Kapota se můžete těšit na jejich novinku – Schovávaná v síti. Půjde o divadelní komedii pro připojené se vzkazem: Neseďte na internetu! To důležité se děje ve skutečném světě. Termín bude dojednán.

Galerie

Veselé Velikonoce - Pantheon production

Nový termín Veselých Velikonoc bude ve středu 24.11.2021 od 19:30 hodin. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. VESELÉ VELIKONOCE – Pantheon production Ve filmovém zpracování kultovní francouzské komedie Veselé Velikonoce exceluje Jean-Paul Belmondo. Přijďte se podívat, jak je dílo ztvárněno na českých divadelních prknech v hlavní roli s Martinem Hofmannem. Veselé Velikonoce jsou příběhem nenapravitelného sukničkáře Stéphana, který tajně podvádí svou manželku Sophii. Hrají: Martin Hofmann, Michaela Badinková, Jiřina Daňhelová, Monika Zoubková, Jelena Juklová, Jiří Wohanka a Filip Cíl, autor: Jean Poiret, režie: Miroslav Hanuš. Velký sál KD od 19:30 hodin, vstupné: 490 Kč. Podmínkou účasti na kulturních akcích je nutnost mít respirátor, a to i ve venkovním prostředí a dále splnění aktuálních vládních nařízení.