Divadelní předplatné jaro 2022

Cena Divadelního předplatného jaro 2022 je 760 Kč. Prosíme stávající předplatitele, aby si svá místa rezervovali do 30.11.2021, od 01.12.2021 si budou moci svá místa rezervovat noví zájemci.

 

Čtvrtek 3. března

PROSLOV – Divadlo Bolka Polívky

Pohybový one woman stand-up Anny Polívkové. Je možné najít slova odhalující tajemství vesmíru, zázrak stvoření, smysl života? Pokusila se o to… Chtěla by říct všechno… Změnit svět… Zachránit lidstvo… Podaří se jí to?

Hrají: Anna Polívková, autor: A. Polívková, režie: A. Polívková a Jana Burkiewiczová, kostýmy: Marek Cpin, hudba: Jiří Konvalinka, choreografie: Jana Burkiewiczová, délka: 60 minut bez přestávky.

Velký sál KD od 19 hodin.

 

Úterý 26. dubna

MLČETI ZLATO – Agentura HARLEKÝN s. r. o.

Skvěle napsaná francouzská komedie v hlavních rolích s Danou Morávkovou a Janem Čenským. Manželé Gaspard a Clémence žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být. Jejich syn Lucas se oženil s krásnou Manon a mají spolu malého syna Roberta, kterého rodiče čas od času hlídají. To vše až do dne, kdy před rodiči dojde mezi Lucasem a Manon k prudké hádce. Manon má totiž milence a odjíždí s ním na dovolenou. Když oba mladí odejdou, dojde mezi starými k debatě na téma, co s nimi dál. Má se Lucas rozvést? Gaspard je pro, Clémence proti. Netrvá to dlouho, názory se vyměňují stále rychleji, až dojde k jisté verbální nešikovnosti a na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství. Šok, úžas, ohromení… Určitým věcem je vždy moudré se vyhnout. Ne každá pravda je hezká a může ublížit. Tak proč s ní chodit ven.

Hrají: Gaspard – Jan Čenský, Clémence – Dana Morávková, Lucas – Robert Hájek, Manon – Dominika Býmová. Režie: Antonín Procházka, předloha: Eric Assous, překlad: Alexander Jerie, technická spolupráce: Luboš Loubal, Aleš Hanzlíček, Petr Mrázek, Sebastian Ečer, kostymérky: Helena Konarovská, Petra Masopustová.

Velký sál KD od 19 hodin.

Galerie

Proslov - Divadlo Bolka Polívky

PROSLOV – Divadlo Bolka Polívky Pohybový one woman stand-up Anny Polívkové. Je možné najít slova odhalující tajemství vesmíru, zázrak stvoření, smysl života? Pokusila se o to… Chtěla by říct všechno… Změnit svět… Zachránit lidstvo… Podaří se jí to? Hrají: Anna Polívková, autor: A. Polívková, režie: A. Polívková a Jana Burkiewiczová, kostýmy: Marek Cpin, hudba: Jiří Konvalinka, choreografie: Jana Burkiewiczová, délka: 60 minut bez přestávky. Velký sál KD od 19 hodin.

Mlčeti zlato - Agentura Harlekýn s. r. o.

MLČETI ZLATO – Agentura HARLEKÝN s. r. o. Skvěle napsaná francouzská komedie v hlavních rolích s Danou Morávkovou a Janem Čenským. Manželé Gaspard a Clémence žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být. Jejich syn Lucas se oženil s krásnou Manon a mají spolu malého syna Roberta, kterého rodiče čas od času hlídají. To vše až do dne, kdy před rodiči dojde mezi Lucasem a Manon k prudké hádce. Manon má totiž milence a odjíždí s ním na dovolenou. Když oba mladí odejdou, dojde mezi starými k debatě na téma, co s nimi dál. Má se Lucas rozvést? Gaspard je pro, Clémence proti. Netrvá to dlouho, názory se vyměňují stále rychleji, až dojde k jisté verbální nešikovnosti a na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství. Šok, úžas, ohromení… Určitým věcem je vždy moudré se vyhnout. Ne každá pravda je hezká a může...