Divadelní předplatné podzim 2024

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ PODZIM 2024

KULTURNÍ DŮM VESELÍ NAD LUŽNICÍ

                              

Cena předplatného je 1.100 Kč.

Předplatné lze zakoupit od 15.04. do 30.06.2024 (stávající i noví předplatitelé).

Začátky představení jsou vždy v 19 hodin ve velkém sále kulturního domu.

Předplatné lze objednat a zakoupit pouze v kanceláři KD nebo po tel. domluvě.

Vstupenky na jednotlivá představení je možné zakoupit i on-line.

 

Úterý 8. října

PŘÍBĚH ZE ZOO – Divadlo Ungelt

David Švehlík a Ondřej Brousek v divadelním představení o nahlédnutí do sebe sama a o hledání cesty ven z klece do které se, ne vždy dobrovolně, zavíráme. Hra o našich vnitřních běsech, o osamělosti moderního člověka a o mnohdy obtížném navazování vztahů se svým okolím přináší silný divácký zážitek, jenž ve vás bude rezonovat i dlouho po odchodu z divadla– říkají odborné recenze. Sugestivní dílo génia amerického dramatu.

Hrají: Jerry: David Švehlík a Peter: Ondřej Brousek. Autor: Edward Albee, režie: Jiří Pokorný. Obvyklá délka představení je 1 hodina a 20 minut bez přestávky. Přístupné od 15let.

 

Neděle 20. října

LHÁŘ – Divadelní spolek J. K. Tyl Kardašova Řečice

Divadelní hru Lhář sepsal Carlo Goldoni v roce 1751 jako frašku – lidovou komedii pro pobavení a oddych a s tímto cílem ke hře přistoupili řečičtí ochotníci i dnes. Herci i režisér Karel Zaviačič se s textem popasovali, patřičně ho aktualizovali a rozvinuli. Neboť typické charaktery Goldoniho postav máme mezi sebou stále.

Délka představení: 1 hodina a 35 minut bez přestávky.

 

Úterý 5. listopadu

OSCAR PRO EMILY – Studio DVA divadlo

Herecký koncert Carmen Mayerové a Petra Kostky. Konverzační komedie s překvapivými zvraty. Stárnoucí manželský pár Emily a Henry čekají na předávání Oscarů. Oba doufají, že jejich celoživotní herecké dílo bude odměněno. Čas do večerního ceremoniálu si krátí diskusemi o vhodném oblečení a vzpomínkami. Jakmile se objeví Jeff z donáškové služby, mají konečně publikum, které tolik potřebují. Mladý poslíček ovšem svými zvídavými otázkami brzy odhalí, že ne vše, co si myslí a říkají, je pravda. A na závěr přijde velké překvapení.

Hrají: Emily Whiteová: Carmen Mayerová, Henry Porter: Petr Kostka a Jeff Bloom: Václav Jílek / Ivan Lupták. Autoři: Folker Bohnet, Alexander Alexy, režie: Petr Slavík. Délka představení: cca 1 hodina a 50 minut včetně přestávky.

Příběh ze zoo - Divadlo Ungelt

Vstupenky ZDE David Švehlík a Ondřej Brousek v divadelním představení o nahlédnutí do sebe sama a o hledání cesty ven z klece do které se, ne vždy dobrovolně, zavíráme. Hra o našich vnitřních běsech, o osamělosti moderního člověka a o mnohdy obtížném navazování vztahů se svým okolím přináší silný divácký zážitek, jenž ve vás bude rezonovat i dlouho po odchodu z divadla – říkají odborné recenze. Sugestivní dílo génia amerického dramatu. Hrají: Jerry: David Švehlík a Peter: Ondřej Brousek. Autor: Edward Albee, režie: Jiří Pokorný. Obvyklá délka představení je 1 hodina a 20 minut bez přestávky. Přístupné od 15let. Vstupné mimo předplatné: 690 Kč

  • úterý 8. 10. 2024 19:00

Lhář - DS J. K. Tyl Kardašova Řečice

Vstupenky ZDE Divadelní hru Lhář sepsal Carlo Goldoni v roce 1751 jako frašku – lidovou komedii pro pobavení a oddych a s tímto cílem ke hře přistoupili řečičtí ochotníci i dnes. Herci i režisér Karel Zaviačič se s textem popasovali, patřičně ho aktualizovali a rozvinuli. Neboť typické charaktery Goldoniho postav máme mezi sebou stále. Délka představení: 1 hodina a 35 minut bez přestávky. Vstupné mimo předplatné: 150 Kč

  • neděle 20. 10. 2024 19:00

Oscar pro Emily - Studio DVA divadlo

Vstupenky ZDE Herecký koncert Carmen Mayerové a Petra Kostky. Konverzační komedie s překvapivými zvraty. Stárnoucí manželský pár Emily a Henry čekají na předávání Oscarů. Oba doufají, že jejich celoživotní herecké dílo bude odměněno. Čas do večerního ceremoniálu si krátí diskusemi o vhodném oblečení a vzpomínkami. Jakmile se objeví Jeff z donáškové služby, mají konečně publikum, které tolik potřebují. Mladý poslíček ovšem svými zvídavými otázkami brzy odhalí, že ne vše, co si myslí a říkají, je pravda. A na závěr přijde velké překvapení. Hrají: Emily Whiteová: Carmen Mayerová, Henry Porter: Petr Kostka a Jeff Bloom: Václav Jílek / Ivan Lupták. Autoři: Folker Bohnet, Alexander Alexy, režie: Petr Slavík. Délka představení: cca 1 hodina a 50 minut včetně přestávky. Vstupné mimo předplatné: 540 Kč

  • úterý 5. 11. 2024 19:00